Secția ORL din cadrul SJU Târgu Jiu, dotată cu echipament medical nou

0
265

Primăria Târgu Jiu a dotat Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu cu aparatură medicală nouă. Au fost cumpărate truse de instrumentar, echipamente medicale și alte materiale. 

“Am dotat Secția ORL a Spitalului Județean cu truse de instrumentar, echipamente medicale și alte materiale necesare funcționării acesteia în condiții optime. Banii au fost alocați la sfârșitul anului trecut, atunci când, prin hotărâre de consiliu, am stabilit ca 177.000 lei să fie direcționați către spital. Chiar dacă spitalele din municipiu nu sunt administrate de primărie, am intervenit mereu pentru a ajuta la modernizarea acestora, având în vedere că la serviciile lor apelează cei mai mulți târgujieni.
Așa cum am mai anunțat, avem prevăzute și sumele necesare pentru dotarea heliportului de la Târgu Jiu, în așa fel încât să poată fi folosit și pe timpul nopții. Este o investiție consistentă, în valoare de 3,5 milioane lei și care se adresează, în primul rând sistemului sanitar, pentru transportul bolnavilor.
În anul 2018 am alocat 123500 lei pentru achiziționarea unor lămpi cu led pentru sala de operații. În 2019 am alocat 726850 lei pentru dotarea spitalului cu un modern aparat de radiografie. În anul 2020 am pus la dispoziția spitalelor 5 locuințe de tip container, dotate cu baie, aer condiționat, instalație electrică, în valoare totală de 121082 lei.
Nu ne oprim aici. Vom continua să investim în sistemul sanitar din municipiu pentru că sănătatea târgujienilor este o prioritate”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here