Senatorul Iordache a interpelat Ministrul Energiei: “Am propus o serie de măsuri pentru scăderea prețurilor!”

0
135

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, anunță că a interpelat premierul și ministrul Energiei pentru a propune o serie de măsuri care să ducă la scăderea prețului la gaze, alimente de bază, dar și combustibili.

𝐀𝐦 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐩𝐞𝐥𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐢!

Împreună cu echipa Forța Dreptei  din care fac parte, am propus o serie de măsuri care să ducă la scăderea prețului la gaze, energie, alimente de bază și combustibili. 𝐂𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢̂𝐧 𝐨𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞, 𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐢𝐧 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢, 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐜𝐮 𝐜𝐫𝐢𝐭𝐢𝐜𝐢. Măsurile propuse de noi sunt pe masa guvernului de câteva luni și sperăm să țină cont de ele pentru că sunt bine fundamentate împreună cu specialiști din fiecare domeniu.

Pentru că trebuie să știm concret la ce să ne așteptăm, am solicitat premierului și ministrului energiei o serie de informații. Legea prevede că parlamentarii pot interpela miniștri și pot obține, în termen de 14 zile, răspunsuri oficiale din partea celor interpelați.

Am cerut să știm care sunt planurile PSD-PNL pentru sistemul energetic național, agricultură, construcții și toate sectoarele economice importante!

Planurile lor trebuie făcute publice, dezbătute și îmbunătățite!

Voi face publice răspunsurile primite de la premier și ministrul energiei imediat ce le voi primi!”, a transmis Ion Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here