Târgu Jiu: Festivalul Primăverii continuă cu un spectacol stradal la ÎNĂLȚIME

0
151

Un eveniment susținut de Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” va avea loc, astăzi, începând de la ora 18, în Parcul Lido din municipiul Târgu Jiu. Va fi un spectacol stradal special “la înălțime”, care face parte din Festivalul Primăverii. De asemenea, mâine, de la aceeași oră, Fanfara Armonia și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” vor încheia seria de manifestări din acest program.

“Astăzi vă așteptăm la „Petrică și lupul”, regie Marius Costache, spectacol pentru copii ce se va juca în Parcul Lido, Târgu Jiu, de la ora 18:00, în cadrul Festivalului Primăverii.

„Petrică și Lupul” este un spectacol cu păpuși și cu actori, care îmbină cele două forme de expresie artistică ce se completează reciproc. Povestea are ca punct de plecare libretul operei muzicale scrisă de S. Prokofiev adaptată pentru cei mai mici dintre spectatori.
Este un spectacol care iși propune să le provoace imaginația copiilor și să îi facă să își găsească propriile raportări la ceea ce se află pe scenă. De aceea și decorul este construit din panouri pictate într-o estetică ușor naivă pentru că ne dorim ca micii spectatori să regăsească ceva din universul lor în decorul spectacolului”, a transmis Teatrul Dramatic Elvira Godeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here