Serviciul Ridicări Auto va funcționa, din octombrie, în municipiul Târgu Jiu

0
161

Serviciul Ridicări Auto va funcționa, de luna viitoare, în municipiul Târgu Jiu. Acesta va funcționa în cadrul Transloc. Astfel, mașinile care vor fi ridicate de pe raza municipiului Târgu Jiu vor fi depozitate în condiții de siguranță în incinta noii parcări aflată la dispoziția Transloc.

„Ne așteptăm ca în cursul lunii octombrie să putem să folosim mașina de ridicări auto. A fost nevoie să fie executate acele lucrări la parcarea Transloc. Nu pot fi ținute oriunde vehiculele care vor fi ridicate. E nevoie de acest serviciu pentru că unele străzi sunt blocate și este îngreunată de multe ori și intervenția utilajelor primăriei sau a firmelor care execută lucrări pe raza orașului. Mașina de ridicări va interveni numai împreună cu Poliția Locală. Avem și 10 sesizări pe zi care vizează parcarea neregulamentară a vehiculelor”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Sunt în continuare în derulare activitățile de amenajare a parcării din zona CET, unde a fost realizată împrejmuirea și sistemul de supraveghere. Este nevoie și de marcaje pentru locurile din incintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here