Șoferițele din Gorj, „amendate” cu flori și mărțișoare de polițiști

0
365

Polițiștii gorjeni au luat parte, astăzi, la o altfel de misiune și anume aceea de a aduce un zâmbet pe chipurile șoferițelor, cu ocazia Zilei Mărțișorului, oferindu-le urări si daruri simbolice.

Astfel, oamenii legii au împărțit flori, mărțișoare dar si câteva recomandări pentru prevenirea evenimentelor rutiere, doamnelor si domnișoarelor, participante la trafic.

“A devenit deja o tradiție ca polițiștii gorjeni, în prima zi de primăvară, să se pregătească pentru o altfel de ,,misiune”: aceea de a aduce un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor din trafic.

Astfel, cu ocazia Zilei Mărțișorului, alături de recomandările pentru prevenirea evenimentelor rutiere, participantele la trafic au fost întâmpinate cu altfel de ”sancțiuni”, care au constat în urări și daruri simbolice, precum flori și mărțișoare.

Acțiunea s-a desfășurat la nivelul întregului județ și a beneficiat de sprijinul asociației profesionale Corpul Național al Polițiștilor.

La activitate au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român Gorj”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here