Viața în gerul de afară. Oameni ai străzii din Târgu Jiu, găsiți în pragul hipotermiei

0
397

Temperaturile scăzute și-au făcut din nou prezența, iar acest lucru este un adevărat coșmar pentru oamenii fără adăpost care dorm pe unde apucă: dărâmături, clădiri in construcții, bănci, în stațiile de autobuz sau sub poduri. Gerul reprezintă pentru aceștia o luptă continuă pe viață și pe moarte. De cele mai multe ori acestia sunt găsiți înghesuiți, cu plapume pe ei, încercând sa lupte cu gerul. Polițiștii locali au continuat acțiunile de identificare a persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului Târgu Jiu. Astfel, numai în aceasta seară, două persoane au fost transportate la spital de către Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, fiind găsite în risc de hipotermie.

“În perioada 24 – 28 februarie a.c., echipajele Poliției Locale Târgu Jiu au depistat și identificat cinci persoane fără adăpost în diverse locuri cunoscute ca fiind adăposturi improvizate, sau chiar pe stradă.

În această seară, două persoane au fost transportate la spital de către Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, fiind găsite în risc de hipotermie”, a transmis Poliția Locala Targu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here