Spectacolul cu drone de la Târgu Jiu, un real succes

0
263

Nu mai puțin de 70 de drone au ”dansat” în sincron la Târgu Jiu timp de aproximativ 10 minute în jurul Coloanei Fără Sfârșit, una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Brâncuși. Ideea i-a aparținut unui tânăr din Târgu Jiu, stabilit în Capitală. Acesta promite pe viitor să aducă în orașul natal cu sute de drone.

”Am venit cu un concept unic de această dată și cu o animație mult mai complexă cu un număr mult mai mare de drone. Vor fi proiectate și câteva din operele lui Brâncuși. Ne dorim să ne creștem și noi flota de drone într-un timp mult mai scurt, dar procesul este unul mult mai complex”, a spus Mădălin Preda, inițiator proiect.

Nu mai puțin de 1000 de oameni au participat la eveniment. Spectacolul a mai fost organizat, însă cu un număr mult mai mic de drone: Mă aștept la cel puțin la aceeași prezență pe care am avut-o data trecută. Este vorba despre 2000-2500 de persoane. Vorbim despre un spectacol de aproximativ 10 minute”, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

Cei prezenți la eveniment au rămas plăcut impresionați de jocul de lumini al dronelor: Foarte frumos. Este pentru prima dată când vin(…)Este interesant și este o idee foarte bună pentru Târgu Jiu și pentru faptul că ieșim și noi puțin. Imaginile cu operele lui Brâncuși sunt cele mai elocvente pentru Gorj și pentru Târgu Jiu”, au declarat câțiva târgujieni.

În cadrul aceluiași eveniment a avut loc și un concert de muzică clasică în care cei mai buni violoniști s-au duelat în instrumentele muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here