Stadionul din Târgu Jiu, gazda unei festivități emoționante: ” O să-mi fie dor de ei!”

0
363

Stadionul din Târgu Jiu a fost gazda unei festivități emoționante pentru sute de absolvenți. Frumos îmbrăcați si cu roba la vedere, elevii liceelor din Targu Jiu au avut parte de cel mai frumos moment din viața lor.

Emoțiile au atins cote maxime pentru sute de absolvenți de liceu. Și-au luat adio de la profesori, dar si de la cei cu care au petrecut 4 ani din viață, fiind vorba despre colegii de clasă. Fotografiile de grup sunt cele care le vor aduce aminte peste ani și ani de cea mai frumoasă perioadă din viață.

” Este un eveniment frumos. Am emoții și deja mă gândesc că o să-mi fie dor de colegii mei. Mă pregătesc de facultate. Merg la medicină, dar nu voi uita acești ani de liceu”, a spus Alex Ciuncanu, absolvent al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu apune că și el își aduce aminte de perioada liceului:” Și eu îmi aduc aminte de liceu, dar noi nu aveam parte de astfel de festivități. Mă bucur că am putut face parte din bucuria lor si le suntem alături”, spune edilul.

Examenul maturității se apropie și el cu pași repezi, dar elevii spun ca sunt pregătiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here