Străzi din Targu Jiu, transformate în gropi de gunoi

0
125

Angajații societății Edilitara Târgu Jiu au intervenit, astăzi, pentru defrișarea vegetației spontane și ridicarea depozitelor de gunoaie apărute în cartier Panduraș, str. Salcâmului, str. Petrești și în spatele Casei de Cultură, în zona verde din proximitatea blocurilor.

“Apelăm la spiritul civic al cetățenilor în vederea menținerii curățeniei în zonele unde se intervine. Cunoaștem care ne este rolul în acest oraș și nu vom da înapoi de la a ne face treaba, dar credem cu tărie și în valorile morale ale majorității târgujienilor.

Despre cei care aruncă nisipul din litiera pisicii în spațiul verde din spatele blocului, despre cei care aruncă munți de gunoaie în zone nepermise, acestea devenind predispuse la a fi focare de infecție, despre cei ce abandonează saci de gunoaie la marginea carosabilului… despre aceștia nu ne dorim să discutăm. Discutăm doar cu și despre OAMENI!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

La finalul săptămânii vom posta programul pentru acțiunea „Luna curățeniei”. Tot atunci vom explica în mod exact ce activități vor fi desfășurate în cadrul acțiunii, dar și cum pot cetățenii să vină în sprijinul nostru”, se arată pe pagina de socializare a societății Edilitara Public Târgu Jiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here