Surpriză făcută de polițiști unei fetițe dintr-o familie defavorizată din Gorj, care visează la o carieră în poliție

0
644

Polițiștii gorjeni au pregătit o surpriza de neuitat pentru o fetiță de 11 ani, din localitatea Scoarța. Oamenii legii au aflat de visul acesteia și anume de a deveni polițist și i-au pregătit cu ocazia zilei de naștere, un tort, un ”certificat de polițist junior” și mai multe materiale cuprinzând activități ale polițiștilor. De asemenea, întrucât fetița face parte dintr-o familie defavorizată, pe lângă surprizele oferite Gabrielei, polițiștii gorjeni au pregătit și câteva produse alimentare pentru familia acesteia. 

”Dragă jurnalule, astăzi am luat 10 la limba română, ceea ce mă ajută să ajung mai aproape de visul meu, acela de a deveni polițist.”
Așa sună mesajul unei copile, de 11 ani, care este premiantă la școală, își dedică timpul studiului și luptă pentru a-și atinge visul, acela de a deveni polițist.

Deși situația financiară a familiei sale este precară, părinții, trecuți deja de prima tinerețe, depun toate eforturile pentru ca Gabriela să își poată finaliza studiile și să ducă la îndeplinire visul său.
La vârsta ei, copila nu își petrece timpul liber la joacă, împreună cu alți copii, ci preferă să citească, să învețe, să compună sau să picteze.

Nici treburile casnice nu le neglijează. S-a obişnuit cu traiul pe care îl duce şi este  mulţumită cu ceea ce are.

Polițiștii gorjeni nu au putut rămâne indiferenți, văzând situația acestui copil și și-au dorit să contribuie la fericirea micuței și a familiei sale.

Întrucât mâine, Gabriela urmează să împlinească vârsta de 12 ani, polițiștii i-au dus în dar un tort, un ”certificat de polițist junior” și mai multe materiale cuprinzând activități ale polițiștilor, care să-i amintească în permanență de visul ei.

Familia a primit și produse alimentare, pentru ca mesele să fie mai îmbelșugate, cel puțin pentru perioada ce urmează.
Așadar, nu numai că am cunoscut  o persoană extraordinară, dar am primit și o lecție de viață de la un copil, de doar 11 ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here