Târgu Jiu a ieșit din scenariul roșu. Romanescu: 25% din cetățeni s-au vaccinat

0
224

Rata de infectare cu noul Coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori, fiind vorba despre municipiul Târgu Jiu. Asta înseamnă că teatrele, cinematografele, restaurantele și sălile de jocuri de noroc s-au redeschis.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că această scădere se poate datora și procentului destul de bun al târgujienilor care s-au vaccinat anti-Covid. ”25% din târgujieni s-au imunizat, cel puțin până acum”, mai spune edilul.

”Suntem printre puținele municipii din țară care am depășit cu bine această perioadă. Cred că la noi se datorează pentru faptul că sunt mulți târgujieni care se vaccinează. Avem până acum 25% din populația municipiului care este deja vaccinată. Ritmul de imunizare este într-o continuă creștere și centrele funcționează la capacitate maximă. Mă bucur că avem 3 centre doar aici, la Târgu Jiu. Am scăzut sub rata de 3 la mia de locuitori, ceea ce presupune o relaxare pentru agenții economici, dar și pentru populație. Sperăm să nu mai depășim această rata de 3 la mie”, a spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here