Târgu Jiu: Femeie filmată în timp ce fura haine dintr-un second-hand

0
753

O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin second-hand din Târgu Jiu, în timp ce a furat mai multe haine. Aceasta și-a luat o pălărie cu scopul de a nu fi recunoscută, iar după ce a intrat în magazin, și-a ales hainele care i-au fost pe plac și a plecat, fără a le mai achita. De menționat este faptul că hainele erau chiar și la reducere. Mai exact, 2 lei bucata. Din fericire, întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, iar ulterior, proprietara magazinului a postat imaginile pe Facebook. Comentariile nu au întârziat să apără. Revoltați de gestul femeii, internauții sfătuiesc proprietara magazinului să o reclame la poliție, astfel încât să nu mai recurgă la asemenea fapte și în alte magazine.

“Ar trebui reclamată la politie. Și va si spun de ce, pentru ca se duce si in alte magazine si fura, iar fetele pun banii nevinovate. Faceți un bine..”

“Dacă o cunoașteți de ce nu o dați pe mâna poliției ? Fiți sigură că nu sunteți prima pățită cu astfel de oameni,cu siguranță a mai furat și din altă parte cu „tehnica” asta a ei și sigur va fura în continuare….nu trebuie lăsată așa !”, sunt doar câteva din comentariile care se regăsesc la postarea de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here