Târgu Jiu: Gândaci în secția de Pediatrie. Care este reacția unității medicale

0
110

Gândaci morți pe podeaua de la secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Asta a găsit mama unui copil internat într-un salon al secției. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

“Referitor la situația sesizată de o aparținătoare pe o rețea de socializare (cei doi gândaci găsiți morți într-un salon al Secției Pediatrie), managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a discutat, în această dimineață cu doamna respectivă, urmând ca pe baza sesizărilor scrise să dispună verificarea acestor aspecte.

Vor fi verificate toate aspectele sesizate de doamnă, inclusiv graficul de curățenie și cel de dezinsecție și deratizare.

În Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se face dezinsecție și deratizare trimestrial, după un plan întocmit de Serviciul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale (SPIAAM).

Potrivit SPIAAM, s-a făcut această dezinsecție zilele trecute și este foarte posibil ca după această dezinsecție să fi apărut cei doi gândaci morti. Regretăm situația apărută”, au transmis reprezentanții spitalului din Targu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here