Târgu-Jiu: Se deschide târgul de miei. Ce locație a fost aleasă

0
309

Vestitul târg de miei de la Târgu Jiu se va deschide anul acesta de Paște și asta după ce anul trecut din cauza pandemiei nu a mai putut fi organizat. Târgul începe de miercuri, iar locația este aceeași ca și în anii trecuți.

Municipalitatea a decis ca sacrificarea mieilor, înainte de Paște, să se facă la fel ca înaintea pandemiei, pe digul Jiului. Taxele pentru comercianți au rămas neschimbate față de acum doi ani.

”Din informațiile pe care le am de la directorul societății Edilitara, cel care administrează acest târg de miei, de miercuri și-au anunțat prezența cei care comercializează acest tip de carne. Târgu este autorizat de cei de la Direcția de Sănătate Publică Gorj. Am avut în vedere mai multe locații, dar până la urmă se va organiza tot acolo, pe Digul Jiului. Marea majoritatea a cetățenilor erau obișnuiți să meargă pe dig. Nu avem acum un număr exact al celor care vor fi prezenți acolo, dar sperăm să fie cât mai mulți. De aceea am și insistat să-l deschidem. Sunt și anumite taxe, dar sunt la aceeași valoare ca și în anii trecuți”, a spus primarul Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here