Tragedie în Gorj! Două fetițe și-au pierdut mama într-un accident

0
1709

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 42 de ani. Gorjeanca a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. În mașină se aflau și cele două fiice ale sale (gemene). Fetițele au fost transportate la spital.

”ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brănești, sat Brănești. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni și Detasamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulantă SMURD, precum și echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani și 2 fetițe de 10 ani. Femeia se afla in mașina, încarcerată pe scaunul șoferului. Pompierii au reușit sa extragă victima din mașina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat”, transmite ISU Gorj.

Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigații amănunțite de catre o ambulantă SAJ GORJ. A fost solicitat și elicopterul SMURD Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here