Vor sa facă mai multe locuri de parcare

0
414

Locurile de parcare de pe raza municipiului Târgu Jiu sunt o reală problemă pentru șoferi. Astfel, autoritățile caută soluții pentru a identifica cât mai multe astfel de spații, tocmai pentru ca târgujienii să aibă unde să își parcheze mașinile.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, spune că până la finele acestui an vor fi realizate circa 500 de locuri de parcare în cartierele din oraș.

”De la începutul anului și până acum am creat aproximativ 180 de noi locuri de parcare. Căutăm soluții în cartiere pentru a crea noi locuri de parcare, acolo unde identificăm terenuri care nu pot fi considerate nici spații verzi și nici nu erau utilizate. Un exemplu este Cartierul Plopilor. Acolo vom avea circa 100 de locuri de parcare și va intra în execuție în aproximativ 2-3 săptămâni”, a spus Bejinaru.

În Târgu Jiu mai sunt alte sute de mașini abandonate pe prin parcări care ocupă spații de ani buni. Municipalitatea promite că le va ridica atunci când va fi achiziționată acea platformă specială, iar această acțiune va începe cel mai probabil la începutul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here