Trei zile de distracție. Primar: ”Îmi doresc să văd mii de oameni!”

0
1159

Cetățenii din localitatea gorjeană Drăguțești sunt invitați să petreacă timp de câteva zile. Astfel, în perioada 3-5 iunie să se desfășoare Zilele Comunei. Evenimentul din acest an vine și cu o noutate. Va fi organizată cea mai mare expoziție de animale din țară. Totul pentru a încuraja fermierii și a-i cinsti pe crescătorii de animale.  

Islazul din satul Tâlvești va fi locul unde se vor desfășura zilele comunei Drăguțești. Locuitorii vor avea parte de trei zile de muzică și voie bună, spun autoritățile locale care au început deja pregătirile.  

”Anul acesta vom sărbătorii și zilele comunei, pe 3, 4 și 5 iunie. Sărbătoarea va fi în satul Tâlvești și îi invit pe toți vecinii noștri să ia parte la acest eveniment. Îmi doresc să văd acea horă ca acum 3 ani. Erau mii de oameni care se țineau de mână. Va fi cea mai mare expoziție de animale din țară. Vreau să fie o zi dedicată doar pentru agricultori și cei care se ocupă de creșterea animalelor. Ei ne asigură hrana”, a spus edilul din Drăguțești, Ion Popescu.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here