Un nou weekend aglomerat pe pârtiile de la Rânca. Cabanier: ”Un ochi râde, altul plânge!”

0
392

În zona de munte a județului Gorj a nins noaptea trecută, iar asta stratul de zăpadă este de aproape un metru. Și de data aceasta a fost un weekend plin pe pârtiile de la Rânca. Turiștii au profitat din plin de vremea frumoasă, dar și de câteva zile libere pe care le-au avut.

De ziua marelui sculptor Constantin Brâncuși, pârtiile din Rânca au devenit neîncăpătoare de turiștii dornici de distracție. Fie ca și-au pus schiurile în picioare, fie și-au luat sania în spate, sute de oameni s-au bucurat din plin de vremea frumoasă, dar și de stratul de zăpadă.

”Este foarte plăcut, stratul de zăpadă este și el numai bun pentru schi. Este soare și ne distrăm(…)Am venit de la București pentru 3 zile, dar este superb. Spre deosebire de alte stațiuni, aici nu ne-am lovit de aglomerația aceea infernală(…) Ce poate fi mai frumos decât atât? Să te bucuri împreună cu familia și cu prietenii de câteva zile libere într-un loc superb”, au spus câțiva turiști.

În schimb, cabanierii au rămas tot cu un gust amar, fiind vorba despre nerezolvarea problemei legată de apa din stațiune. Încă mai sunt proprietari de cabane care își aduc apă în stațiune cu ajutorul butoaielor. Au ajuns la limita răbdării și cer cu disperare ca situația să fie rezolvată, preferând ca rețeaua de apă să fie administrată de ei, nu de Aparegio Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here