Vânzătorii ambulanți, tot mai agasanți: ”Se țin după noi!”

0
956

Agasanți și cu diferite produse în mâini, vânzătorii ambulanți încearcă din răsputeri să convingă oamenii să cumpere ceva și de la ei. Cei mai mulți sunt în Piața Centrală din Târgu Jiu, iar mai nou și la târgul de miei de pe Digul Jiului. Aceștia au profitat în aceste zile de faptul că târgujienii merg la cumpărături pentru masa de Paște.

Haine vechi, parfumuri, set-uri de cuțite sau olane, sunt doar puține dintre produsele pe care vânzătorii ambulanți încearcă să le vândă în piețele din Târgu Jiu, mai ales când acestea sunt aglomerate. Sărbătorile Pascale sunt cel mai bun moment, iar Piața Mare din Târgu Jiu a fost locul perfect. Oamenii se plâng că aceștia devin foarte insistenți și uneori agresivi încercând să își vândă mărfurile. De data aceasta, noua locație a fost târgul de miei, acolo unde aceștia au încercat să vândă saci de plastic.

”Sunt cam enervanți. Se țin după tine să le cumperi prostiile lor, deși le spun că nu vreau(…) Eu înțeleg că trebuie să trăiască și ei din ceva, dar sunt prea agasanți(…) Cred că poliția ar trebui să facă ceva. Nu vedeți câți sunt în piață? Nu poți să mergi să îți cumperi nimic că ei se țin după tine. Nu este normal(…) Am văzut că au parfum și haine. Nu ai ce să le faci. În zona asta sunt mereu”, au spus câțiva târgujieni.

Nici amenzile aplicate de polițiști nu-i mai sperie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here