VIDEO: 11 focuri de armă pentru oprirea unui șofer

0
174

O urmărire ca în filme a avut loc după ce un bărbat de 51 de ani, nu a oprit la semnalul polițiștilor.  Nu mai puțin de 11 focuri au tras oamenii legii pentru a-l opri pe acesta. Evenimentul a avut loc joi seara, la Constanța. În cele din urmă, polițiștii au descoperit că șoferul era băut și nici nu avea permis, relatează Ziua de Constanța.

Totul a început când agentul de la Poliția Rutieră, Cosmin Guicilă, care se afla în timpul său liber, în trafic, în Municipiul Constanța, a observat că șoferul conducea haotic, așa că și-a alertat colegii. „Datorită experienței ca polițist rutier, Cosmin și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Inițial, oamneii legii au tras 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, apoi au mai tras de 8 ori în direcția mașinii, până când aceasta s-a oprit pe un câmp din localitatea Lazu, aflată la aproximativ 10 kilometri de Constanța. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de către agenți, ajutați de Cosmin, polițiștul aflat în timpul liber, care s-a aflat tot timpul în spatele lor, pentru a le oferi sprijin, la nevoie.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 51 de ani nu avea permis de conducere și avea o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital apoi pentru probe biologice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here