Vesti bune din partea părinților lui Lucas. Acesta a început prima ședință de chimioterapie

0
2156

Vesti bune din partea familiei lui Luca, băiețelul de 2 ani, din localitatea Bălănești, Gorj, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer. Părinții au anunțat pe contul de socializare că, astăzi a început prima ședință de chimioterapie. Acest lucru a fost posibil datorită numărului mare de oameni care au pus mâna de la mâna și au reușit intr-un timp scurt, să strângă suma de bani necesară tratamentului. Astfel, părinții lui Lucas, au ținut să mulțumească tuturor oamenilor care nu au rămas indiferenți și au contribuit la salvarea micuțului.

“Va mulțumim din toată inima pentru tot suportul financiar cât și cel emoțional, puiul nostru a primit o șansa la viața datorită vouă, oameni cu sufletul mare!

Voi toti, cei care ati donat sau doar ne-ati transmis un gand bun, alaturi de Asociatia Ensar Duman, sunteti ingerii lui Lucas.

Astăzi a început prima ședința de chimioterapie!

🙏🙏🙏”, a scris Marius Dănăricu, tatăl micuțului pe Facebook. 

În urmă cu puțin timp, Lucas a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin tip Burkitt, o forma de cancer localizat la intestin, cu un grad de agresivitate foarte înalt (98%). Pentru a fi salvat, micuțul avea nevoie să ajungă urgent în Turcia, iar tratamentul și alte investigații se ridică la suma de  100.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here