Târgu Jiu: Unde va fi organizat târgul de Mărțișor

0
208

Luna martie este aproape, iar comercianții și-au făcut deja planuri și calcule. Deja au venit primele solicitări la Primăria Târgu Jiu. Mai mulți comercianți și-au exprimat intenția de a veni în orașul lui Brâncuși să-și vândă marfa. 

Căbănuțele din lemn vor fi așezate, anul aceasta, în semicerc, în Piața Prefecturii. Potrivit primarului Marcel Romanescu, a fost luată această decizie pe de-o parte ca patronii restaurantelor care dețin spații pe centrul pietonal să-și poată desfășura activitatea, iar pe de altă parte, edilul vrea să nu mai existe discuții referitoare la faptul că unii comercianți ar fi favorizați cu privire la amplasarea corturilor.

”Încep să fie depuse cereri de către toți cei care doresc să comercializeze mărțișoare în perioada următoare. Am luat o hotărâre. Târgul de Mărțișor se va ține în Piața Prefecturii, accesul la instituțiile publice nu va fi blocat. De asemenea, târgul de flori din acea perioadă se va ține exact unde era înainte, în zona Magazinului Romarta. Sperăm ca după data de 1 martie să avem un sezon cu temperaturi mai ridicate. Așa cum le-am dat posibilitatea societăților comerciale de pe calea pietonală, acolo unde vor fi terase, am zis să împăcăm ambele părți. În anii trecuți erau multe discuții pe modul în care erau aranjați”, a spus Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here