VIDEO: Zanni, noi reacții după concertul de la Motru: “M-a controlat poliția în timpul concertului!”

0
2260

Concertul susținut de Zannidache în municipiul Motru a fost plin de surprize plăcute, dar și unele neplăcute. Pe parcursul spectacolului, dar și la finalul acestuia, polițiștii s-au văzut nevoiți să intervină. Câștigătorul sezonului trecut al concursului Survivor a făcut furori printre motreni, iar la un moment dat, artistul a încercat să se apropie de fani, însă,în fața lui a intervenit un polițist care a vrut să-l protejeze de eventuale incidente.
Zannidache a postat un video pe contul său de Tik Tok cu întâmplarea respectivă.
Din nefericire pentru artist, dar și pentru fanii lui, acesta nu a fost singurul moment în care oamenii legii au intervenit, aceștia au întrerupt chiar și sesiunea foto care a avut loc la sfârșitul concertului. Cântărețul nu a apucat să facă prea multe poze, însă acesta s-a gândit să posteze apoi un mesaj pe Instagram unde le-a dat fanilor adresa locului unde este cazat, o pensiune din oraș, unde a spus că îi așteaptă pe toți cei care nu au apucat să se pozeze cu el ori să primească un autograf.

„Pentru că n-am reușit să fac poză cu toată lumea, pentru că Poliția nu mai făcea față… Eu făceam față! Poliția nu mai făcea față! M-au rugat să părăsesc zona. O să vă dau locația unde mă aflu, la ce pensiune. Cine ține neapărat să facem poze și să stăm de vorbă, vă dau și veniți acolo. Vă pup!”, a spus Zannidache pe Instastory.
Zanni a stat cu fanii 2 ore peste programul pentru care a fost plătit, la pensiunea unde a fost cazat, fapt pentru care a fost extrem de apreciat. „Am așteptat la pensiune. Am făcut poză cu cine a venit. Deci, cât am stat în plus? Am stat două ore. O să plec spre București. Vă mulțumesc, Motru! Ați fost cei mai tari, incendiari!”, a mai declarat Zannidache pe Story

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here