Vis spulberat în apele unui râu. Un vârtej l-a tras în adâncuri

0
1259

Era pasionat de pictură și visa la o carieră în domeniul artei. Totul s-a spulberat însă pentru Andrei, când a luat decizia să intre în apele râului Siret, în apropiere de zona Cosmeşti. Un vârtej l-a tras pe băiat în adâncuri, de unde nu a mai putut să iasă. 

Adolescentul care intrase la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani a fost scos din ape de către un echipaj SMURD o zi mai târziu. În tot acest timp, familia băiatului a sperat că acesta s-a rătăcit şi că în curând se vor reîntâlni. Dar nu a fost să fie.

Tânărul din comuna Matca, judeţul Galaţi a plătit tribut râului Siret: „Dispariția adolescentului a fost anunțată prin apel 112 în data de 10 august, la ora 18.30. S-a deplasat atunci în zona Cosmești vale un echipaj salvator cu barcă și modul SMURD care a verificat zona în jur de 1km. În astfel de situații, în ape curgătoare există șansa ca omul aflat în pericol să se prindă de un obstacol (creangă) și să ceară ajutor. Acesta este cazul fericit când echipajul salvator intervine și salvează viața. Din nefericire, băiatul nu a fost găsit și s-au reluat căutările pe firul curgător al apei până la ora 21 când salvatorii s-au retras. Căutările au continuat vineri, 11 august, când a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului în jurul orei 15.10, la distanță de aproximativ 1km de la locul semnalării dispariției”, a declarat ISU Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here