Vrea medicamente gratuite pentru salariații din CEO

0
4457

Medicamente gratuite pentru angajații din producție, aceasta este doleanța tânarului vicepreședinte al TSD Gorj, Laurențiu Manolache.

Angajații acestui gigant energetic au nevoie de aceste medicamente, care sunt destul de costisitoare pentru sănătatea dumnealor.

„Cu siguranță, bani sunt, pentru că, așa cum au fost redistribuiti, cheltuiți pe tot felul de lucruri neimportante, așa pot fi direcționați și către cei din producție, care duc tot timpul o munca grea, asigurându-le sănătatea la locul de muncă cu aceste medicamente. Și ei sunt oameni și trebuie respectați! Munca din producție le macină sănătatea bieților oameni, ei zilnic confruntându-se cu tot felul de probleme medicale, având nevoie de aceste medicamente la locul de muncă, iar unele persoane risipesc acești bani, fără cap. Nu se poate așa ceva! Oare dânșii se gandesc la acești angajați( producție) care stau tot timpul, tremurand în frig, pentru că ei nu au astfel de condiții? Nu uitați, becul rămâne aprins datorită dumnealor”, declară Laurentiu Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here