Cer sprijinul oamenilor pentru a-l găsi pe Cronco

0
345

A dispărut Cronco, cioara din Targu Jiu care a devenit cunoscută după ce a început sa imite animale, dar și după ce repeta expresia : „Să mă bată mama!” Familia o caută în disperare de mai bine de 24 de ore și cer sprijinul celor care vor să ofere o mână de ajutor.

Cei care se implică vor fi și recompensați.

„Avem nevoie de ajutor, căutăm de 24h incontinuu cea mai iubită și răsfățată pasare (cioara Cronco) pe care o avem în grijă de doi ani de zile, precizez că a zburat ieri in jur de ora 13:00 zona Primăverii, inca de mic are o problema la aripa dreaptă și nu se poate înălța foarte mult. Cel mai probabil ,a zburat cu un grup de ciori și este posibil sa fie prin orice zona a orașului ,printr-un pom , dezorientat, așteptând să îl găsim. Avem nevoie de persoane care să îl strige in diferite zone pe unde stau ciorile de obicei. In principiu ,se poate deosebi de celelalte ciori,prin faptul că poate să spună expresia ,, să mă bată mama” și alte sunete puțin mai diferite. Vom recompensa toți participanții”, transmite familia Modoran.

Pasărea a fost găsită de cei doi tineri în Parcul Central din Targu Jiu în urma cu câțiva ani, iar de atunci au avut grijă de ea ca de un copil. Cioara a apărut la „Chefi la Cuțite”, dar și într-un film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here