Polovragi: Turiștii sunt așteptați cu purcel la tavă

0
483
Cheile Olteţului, o rezervaţie din judeţul Gorj sunt destinaţia perfectă pentru o distracţie pe cinste. Turiştii sunt aşteptaţi de cabanieri cu preparate tradiţionale, drumeţii, dar şi plimbări cu ATV-ul pe munte, acolo unde adrenalina atinge cote maxime.

 

Cei care ajung în localitatea Polovragi din judeţul Gorj, nu au cum să se plictisească, fiind angrenaţi în activităţi distractive într-un cadru de poveste. Cabanierii din zona Cheile Olteţului îi aşteaptă pe turişti cu cele mai bune  bucate tradiţionale. Nici temperaturile nu sunt ridicate. Bucurându-se ce ceea ce le oferă natura şi cabanierii, turiştii spun că au rămas plăcut impresionaţi şi vor mai reveni la Polovragi.

”Dacă doriţi să aflaţi cu  ne-am simţit, cuvânt este unul singur. Superb! Este superb. Ne-am bucurat foarte mult de un weekend răcoros alături de colegii noştri. Este al doilea an când venim în locaţia asta(…) Sunt niște gazde primitoare. Este o zonă superbă, mâncarea excelentă. Este totul ca-n vis, foarte frumos”, au spus câțiva turiști.

Cabanierii îşi aşteaptă turiştii cu preţuri pentru toate buzunarele şi cu cele mai bune condiţii pentru o vacanţă de neuitat: ” Preţurile  variază. O cameră dublă porneşte undeva de la 180 de lei, iar apartamentul ajunge undeva la 300 de lei pe noapte. Toată lumea caută ceva mai natural, mai rustic”, Ana Maria Caralicea, cabanier Polovragi.
Turiştii care ajung la Polovragi pot vizita Mănăstirea din localitate şi Peştera lui Zamolxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here