O mamă s-a aruncat de la etaj împreună cu cei doi copii. Toți trei au murit!

0
2505

Un caz cutremurator a avut loc la Timișoara. O femeie de 32 de ani s-a aruncat de la etaj împreună cu cei doi copii,  o fetiță de șase ani și un băiețel de doi ani.

Surse din Poliție au declarat pentru G4 Media că, mama și băiețelul au decedat, iar fetița a fost resuscitată de echipajele de prim ajutor, însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată. Femeia a fost identificată în persoana numitei Billi Iuliana, de 32 ani.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului.

Femeia avea programată căsătoria cu tatăl micuţilor

Femeia era divorţată de tatăl copiilor, dar urma să se recăsătorească  cu acesta. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se afla în Austria în momentul producerii tragediei, el fiind plecat acolo la muncă. În scurt timp, acesta urma să se întoarcă în ţară pentru căsătorie, informează opiniatimisoarei.ro.

După divorţ, femeia ar fi încercat să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat, dar relaţia nu ar fi funcţionat, iar aceasta s-a întors la fostul soţ. Ei chiar au depus actele la primărie în 19 aprilie, iar peste câteva săptămâni trebuiau să ajungă la starea civilă.

Tatăl copiilor a fost anunţat de tragedie, iar acum este în drum spre Timişoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here