Târgu Jiu: Ce sumă plătești să-ți recuperezi mașina

0
620

Sute de rable pe patru roți stau abandonate pe străzile din Târgu Jiu de ani buni, însă de luna viitoare, mașinile vechi vor fi ridicate de municipalitate. Autoturismele care vor fi ridicate o să fie duse în zona CET. Municipalitatea a achiziționat o mașină specială de ridicat autoturismele abandonate sau parcate neregulamentar, care își va intra în pâine începând de luna viitoare.

De asemenea, mașinile parcare neregulamentar vor fi duse într-o altă locație, la Transloc. Astfel, cei care vor să le recupereze trebuie să scoată din buzunar suma de 900 de lei, la care se va adăuga o taxă  de depozitare de 50 de lei pe zi.

”Mașina de ridicări este recepționată și înmatriculată. Regulamentul va fi introdus în ședința ordinară a Consiliului Local din luna Mai. De pe data de 1 iunie, o vom vedea pe străzile din oraș. În primul rând vor fi ridicate mașinile abandonate de pe raza orașului. La ora actuală vorbim despre un număr de circa 600 de autoturisme care sunt abandonate. De asemenea, mașina va deservi și pentru cetățenii care au parcat neregulamentar. Mașinile părăsite vor fi duse la CET, iar cele parcate neregulamentar, la Transloc. Valoarea ridicării mașinii este de aproximativ 900 de lei, prestația cu amenda și încă 50 de lei pe zi taxă de depozitare dacă proprietarul nu-și ridică în aceeași zi mașina”, a spus Bogdan Bejinaru, viceprimarul din Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here