Gorj: Cauțiune de sute de mii de lei pentru trei afaceriști

0
154

Oamenii de afaceri din Gorj care au fost reținuți timp de 2 zile pentru 24 de ore au fost puși pe control judiciar sub cauțiune. Este vorba despre 3 persoane destul de apropiate de parlamentarul Ion Iordache.

„În urma cercetărilor efectuate în cauza penală privind obținerea unui contract de întreținere drumuri județene, încheiat între Consiliul Județean Gorj și un consorțiu de societăți comerciale de pe raza județului, dosarul penal a fost înaintat de către organele de cercetare penală, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propunere de arestare preventivă față de cei trei inculpați reținuți anterior pentru o perioadă de 24 de ore de către organele de poliție în zilele de 30 și 31 martie, iar procurorul de caz a dispus instituirea controlului judiciar pe cauțiune pentru 60 de zile. În sarcina inculpaților s-a reținut obligația achitării unei cauțiuni totale în cuantum de 500.000 lei”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Pentru Doru Șandru și Mircea Vărzaru a fost stabilită o cauțiune de câte 200.000 de lei, iar pentru Mihai Puiu de 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here