Locuri de muncă pentru gorjeni. Peste 50 de angajatori ajung la Târgu Jiu

0
228

Gorjenii care își caută un loc de muncă vor avea șansa să aplice pentru unul. După doi ani de pandemie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează Bursa locurilor de muncă.

Peste 1000 de joburi vor fi puse la bătaie de angajatorii din Gorj. Potrivit directorului instituției de șomaj circa 60 de patroni vor fi prezenți la eveniment, însă sunt așteptați să participe toți angajatorii care au nevoie de forță de muncă.

”Nu am mai organizat evenimentul din 2019, iar atunci am avut rezultate foarte bune. Au fost angajate peste 350 de persoane. La toate cursurile pe cate le-am organizat, am avut un procent de plasare de peste 50%. Noi deja ne deplasăm la angajatori pentru a avea cât mai mulți prezenți. Mizez pe prezența unui număr de 50-60 de angajatori și vom avea peste 1000 de locuri de muncă oferite”, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Bursa locurilor de muncă va avea loc pe data de 20 mai și se va desfășura la Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Debarcarder. Evenimentul începe la ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here