Mii de euro pentru găsirea lui Cronco

0
497

Doi tineri din Târgu Jiu oferă o recompensă destul de mare pentru găsirea lui Cronco, pasărea lor de companie. Cronco este o cioară pe care cei doi târgujieni au găsit-o în Parcul Central, aceasta fiind rănită. Au luat-o acasă, iar de aproape 3 ani au avut grijă de ea ca de un copil. Recompensa oferită este de peste 3 mii de euro. 

 

Cronco a dispărut în urmă cu mai multe zile, iar de atunci Simona şi Miti Modoran îl caută cu disperare. Au pus afişe şi fac acţiuni inclusiv noapte pentru a găsi cioara de care s-au ataşat ca de un copil, devenind un membru important al familiei.

”Cel mai probabil la momentul respective s-a speriat foarte tare. Sigur a fost un zgomot puternic care l-a speriat, încât şi-a luat zborul. Niciodată nu a dat să zboare sau să fugă de noi. Îl aveam mereu liber”, a spus Simona Modoran.

De atunci, Simona împreună cu soţul ei îl cauta prin parcuri, peste tot de unde primesc apeluri de la cetăţeni. Cei care îl găsesc pe Cronco vor primi şi o recompensă, care nu este una mică.

”De atunci am început să facem tot felul de acţiuni să lipim afişe, să postăm pe internet. Ne gândim să oferim o recompensă persoanei destul de frumuşică persoanelor care chiar ne-ar ajuta să-l găsim cu informaţii reale, nu doar cu o poză. Am dori să oferim cel puţin trei mii de euro”, a mai declarat Simona.

 Tânără mai spune faptul că nu vede viaţa fără Cronco, iar de când a zburat, stare lor este una deprimantă: ” Suntem extreme de atasați de el. Practic, a fost sie este ca un copil pentru noi. Suntem într-o stare mai rea, mai deprimați, parcă lipsește ceva din noi”, mai spune tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here