Primarul din Târgu-Jiu, apel la cetățeni

0
177

Locuitorii unei zone din municipiul Târgu Jiu sunt rugați să își facă racordurile la utilități. Este vorba despre zona Narciselor, acolo unde se efectuează lucrări de asfaltare. Primarul din  Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că odată cu finalizarea acestor lucrări, timp de 5 ani nu se mai poate interveni în zonă, ci doar în situații deosebite.

În cazul în care vor fi persoane care vor să se racordeze după finalizarea lucrărilor de asfaltare, proprietarii trebuie să suporte toate costurile de reparații, a mai spus Romanescu.

”După ce am asfaltat strada Narciselor prin fața Cimitirului Municipal, am primit solicitare de la proprietarii din acea zonă pentru a se racorda la utilități. Nu mai vreau să repetăm această greșeală. Astfel, am informat că trebuie să își conducă utilitățile, înainte de a asfalta străzile. După ce se va asfalta, nu vom mai permite racordurile în zonă, decât cu suportarea tuturor cheltuielilor pentru refacerea suprafețelor afectate. Le-am adus la cunoștință și deținătorilor de utilități același lucru. În termen de 5 ani, nu se mai poate interveni decât în situații delicate”, a spus primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here