Smiley va cânta la Târgu Jiu

0
183
Foto: Petru Ivu

Luna mai se anunță una plină de petreceri la Târgu Jiu, cel puțin așa se anunță. Începând cu data de 16 Mai se serbează Zilele Municipiului Târgu Jiu, petrecere care se va încheia pe data de 22 Mai.

Primele zile de sărbătoare se vor desfășura în Piața Prefecturii, iar petrecerea de weekend se mută pe insulița Jiului. De asemenea, va avea loc și un concert ce va fi susținut de Smiley.

”Vor începe de pe data de 16 mai și până pe data de 22 mai. Vor fi puțin diferite ca în anii trecuți. Vor fi evenimente în fiecare zi, printre care și un bal al bobocilor pentru toate liceele din Târgu Jiu. După balul bobocilor, avem un concert susținut de Smiley. Asta ne-au cerut tinerii din Târgu Jiu. Avem și concert de muzică populară, marți seara, cu orchestra Valahia. De asemenea, vineri seara, va fi o procesiune religioasă la care îl așteptăm și pe mitropolitul Olteniei. Vor fi mai multe evenimente importante, printre care ne dorim să decernăm titlul de Cetățean de Onoare regretatului Paul Popescu. Dacă nu am făcut-o cât timp era în viață, măcar acum să o facem”, a spus Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here