Studenții din Târgu Jiu, alături de un coleg grav bolnav: ”Să-l salvăm pe Daniel!”

0
473

Studenții din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și-au dat mână și din puținul lor au întins mâna unui coleg. Au făcut un bal caritabil din care au strâns câteva sute de lei, însă apelul continuă. Studenții din Târgu Jiu au strâns aproape 600 de lei doar într-o singură seara.

Daniel Sava este student în anul III la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației București , însă ultimele luni au venit cu alte provocări decât cele tipice unui tânăr de 22 de ani.  Ultimii 7 ani au fost marcați de trei operații de extirpare ale unor tumori craniene. Pentru fiecare dintre acestea au fost necesare fonduri de mii de euro, tratamente, dar și doze mari de curaj și speranță că acestea nu vor recidiva.

În momentul actual, Daniel are nevoie de 6000 de euro pentru a se face bine și a se bucura de viața unui student obișnuit . După ultima operație de extirpare a tumorii maligne, Daniel avea nevoie să înceapă cât mai devreme tratamentul împotriva potențialelor celule canceroase rămase în cavitatea craniană.

În doar câteva săptămâni s-a pus în legătură cu o clinică din Turcia datorită căreia, deja a început radioterapia. Aceștia nu i-au putut cere un preț fix, deoarece numărul de ședințe necesare depinde de evoluția sa. Din acest motiv, costurile pot depăși suma de 20.000€.

Vești bune vin și din Elveția, unde o clinică a acceptat să îi creeze un tratament personalizat, de ultimă generație, pliat pe ADN-ul său. Pe cât de promițătoare, pe atât de costisitoare este această soluție: 6000€/lună.

Pentru reducerea costurilor, Daniel va încerca să treacă prin majoritatea procedurilor la noi în țară, sub supravegherea unui doctor care să comunice cu ambele clinici străine.

Pentru cei care vor să facă donații direct în contul lui Daniel Sava deschis la Banca Transilvania :

RO11BTRLRONCRT0P68366001

Imagini de la balul caritabil al studenților din Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here