Un nou investitor ar putea ajunge într-un oraș din Gorj: ”S-ar crea circa 200 de locuri de muncă!”

0
1886

Ideea unei mari afaceri în județul Gorj se conturează pe zi ce trece. Se poartă negocieri cu un investitor din Ucraina, conform prefectului Marcel Iacobescu. Investitorul avea în țara bombardată de ruși circa 50 de fabrici, iar în procent foarte mare, activitatea va fi relocată la Gorj. Compania se ocupă cu sisteme de irigații și parapeți de beton. 

Afaceriștii au purtat, deja, discuții cu autoritățile din Rovinari și Mătăsari: ”Am avut o discuție cu un investitor din Ucraina care avea 50 de fabrici. Este un investitor destul de mare și își va reloca o parte din ele în Gorj. Au fost luat în discuție orașul Rovinari, dar și localitatea Mătăsari. Discuțiile au fost deschise și urmează pentru a se stabili exact când se vor muta cu investițiile aici. Ei au mai vizitat Dolj și Olt”, a spus prefectul la Radio Infinit.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, spune că va face tot posibilul ca investitorul să aleagă orașul pe care el îl conduce. Astfel, vor fi create cel puțin 200 de locuri de muncă.

”Vom pregăti un pachet de măsuri pe  care noi putem să le facem pentru ei, astfel încât să fie ales orașul Rovinari. Vom participa la discuție și mai mulți oameni de afaceri. Eu cred că șansele să vină la Rovinari sunt destul de mari. Vom trage cu dinții să nu plece. S-ar crea circa 200 de locuri de muncă”, a spus Robert Filip, la Radio Infinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here