VIDEO| Târg de adopții la Târgu Jiu: „Găsirea unor familii responsabile pentru patrupezii din adăposturile publice”

0
345

Polițiștii gorjeni au susținut, astăzi, inițiativa Asociației PRO Animals și Consiliului Județean Gorj, aceea de a organiza un târg de adopție, care a avut ca scop găsirea unor familii responsabile pentru patrupezii din adăposturile publice.

Pe lângă discuțiile despre adopția responsabilă, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat și o campanie de informare, cu privire la sterilizarea animalelor de rasă comună, un element esențial în ruperea lanțului de înmulțire necontrolată care, de cele mai multe ori, are un final nefericit: abandonul.

Copiii prezenți la activitate s-au bucurat atât de prezența cățelușilor, cât și de faptul că părinții le-au permis sa aibă un nou prieten de nădejde, un patruped care, în același timp, să le fie alături și să îi responsabilizeze pe micuți.

„Nici noi nu am putut rezista privirilor blânde ale cățelușilor, astfel că doi dintre colegii noștri au încheiat „misiunea” alături de un nou prieten, pe care l-au adoptat în cadrul târgului.

Au fost realizate tombole caritabile, ateliere de pictură și expoziții cu obiecte hand-made, din vânzarea cărora se vor strânge fonduri, necesare îngrijirii animalelor.

Felicităm inițiativa partenerilor noștri și îi asiguram de întregul nostru sprijin, în ceea ce privește obiectivul nostru comun: protecția animalelor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here